2021. február 24., szerda

Teszt, ne vegye meg! - A világirodalom története I - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Teszt, ne vedd meg!
A világirodalom története I. - Zolnai Béla, Borzsák István, Dobrovits Aladár, Trencsényi-Waldapfel Imre
Zolnai Béla, Borzsák István, Dobrovits Aladár, Trencsényi-Waldapfel Imre. A világirodalom története I. Világirodalom és nemzeti irodalom / Az ókor irodalma. Budapest, [1944]. Uj Idők Irodalmi Intézet Rt. 348 p. 24 képtáblán 64 képpel illusztrálva. Félvászon. / Világirodalom: a szót Goethének tulajdonítják és nem sokkal régibb száz évesnél. A fogalomnak és még inkább az alája tartozó tényeknek tudattalan létezése és együvétartozása azonban olyan régi, mint maga az irodalom, a nemzetek érintkezése, a nemzeteknél nagyobb közösségek megérzése. A hősi mondák, mesemotívumok, vallásos mithoszok vándorlása, a föld ellentétes pontjain való egyidejű fölbukkanása ma már annyira elfogadott tény, hogy egy külön tudomány, az összehasonlító folklore foglalkozik ezekkel a problémákkal. Az írástudók jelekkel, betűkben megörökített irodalma sem korlátozódott, már a legrégibb időkben sem, csupán egy nemzet kereteire.
Sorozatcím:: A művelődés könyvtára
Kiadó: Uj Idők Irodalmi Intézet Rt.
Kiadás éve: 1944
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Fővárosi Nyomda Rt.
Kötés típusa:: félvászon
Terjedelem: 348 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 15. 00cm, Magasság: 23. 00cm
Állapot: Jó
Megjegyzés: Borítója a gerinc mentén enyhén kopottas és halványan foltos. Tulajdonosi bejegyzéssel. Az első előzéklap ragasztása kis helyen sérült.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**118066675**)]
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-02-24 12:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése