2020. június 27., szombat

IBM XT/AT építők figyelem! 3,5 floppy drive felfogató-átalakító keret XT, nagyméretű ketrechez! - Jelenlegi ára: 1 300 F


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
XT-házban való építés(és sok nagyméretű AT házban is) során gyakran akad meg a dolog ott, hogy a kisfloppy valóban kicsi az XT-ház megfelelő helyére és mindenféle varázslások kellenek a felfogatásához. Mert, ugye házból is van egy csomó típus... De jó is az.
Ez az elem viszont pont arra hivatott, hogy kultúráltan, szépen lehessen megoldani a 3. 5-ös flopy meghajtó beszerelését a házba a nagyobb ketrecbe. A drive-ot csak be kell csavarozni a lemezbe és már mehet is a helyére a házban.
Az elem, szinte újszerű! A műanyag része is remek állapotban van. Törés, repedés, deformitás nincs rajta. Remekül használható.
Ha ilyet keresel már egy ideje, akkor megtaláltad!!!
Minden egyéb a képeken látható.
Postázni  Vaterafutárral IGEN!
MPL Csomagautomatába IGEN!
Ajánlott levél postán maradó IGEN!
Más futár NEM!
Foxpost NEM!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 01:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése