2022. augusztus 14., vasárnap

Kártya pénztárca aprópénznek vásárlás rfid védelem érintésmentes vékony férfiaknak - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Exkluzív kiegészítő a merész férfiaknak, akik trendben akarnak lenni!
Ez a kártya egy innovatív, felhasználóbarát tárolóeszköz; magával viszi annak az embernek a kifinomultságát és jó ízlését, akit elkísér. A luxust ötvözi a minimalizmussal, és az elegancia és a kifinomultság jellemzi. Diszkrét, vékony, és sokkal hűvösebbé teszi az öltözéket.
Nagy bőr pénztárcája a múlté.
A dizájn többet jelent, mint gondolná, itt az ideje, hogy stílusosabb változatot válasszon!
Maximális funkcionalitás kis méretekben!
Modern anyagokból készült, könnyű és nagyon vékony, akár 12 kártyát és 15 bankjegyet is elbír. Szuper karcsú és könnyű profil. A formátum lehetővé teszi a vezetői engedély vagy más, 85 x 53 mm -es szabványos méretű kártyák tárolását is.
A gyorsabb hozzáférés érdekében a portókártya kívül mutatja a pénzcsipeszt, míg a belseje az értékes kártyák számára van fenntartva.
Kopásálló!
Hosszú ideig kifogástalan állapotban marad szénszálból, tökéletes felületű felülettel, amelyet komplex felületkezeléssel hoztak létre.
Intelligens kialakítás és RFID -blokkoló technológia!
Ennek a portokártyának az egyszerű és időtálló kialakítása extra pénzügyi biztonságot nyújt, az RFID -chipes hitel- és betéti kártya -védelmi rendszernek köszönhetően védi a megtakarításait, mivel blokkolja a vezeték nélküli fizetési kártyák hullámait, így nem lehet őket hamisan beolvasni.
Ez a fajta legesztétikusabb kiegészítője!
Az egyedi kialakításnak köszönhetően bármilyen stílusú ruházathoz illik, és a legtöbb ruhatípust dicséri: sportos, alkalmi, üzleti, elegáns, alkalmi.
 
      
      
      
      

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2022-08-15 00:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése