2021. november 29., hétfő

Yamaha erősítő rádióserősítő RX-385RDS - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Eladó a képeken látható megkímélt sztereó rádióserősítő. Én 2004 -ben vásároltam használtan, azóta csak én használtam, kb. egy éve van mellőzve más hifi beszerzése miatt. 2018-ban teljes felújításon esett át. Elkócsere, minőségi Nichion kondik lettek beleépítve. Nemcsak a tápban, a teljes végfokpanelon, a hangszínszabályzó panelon, a phono előfoknál és részben a tunerban is. Továbbá ki lett cserélve benne még a hangszóró kapcsoló relé, egy teljesen kompatibilis tipusra (Omron relére, lábkiosztása, behúzó tekercs ellenállása azonos. )
Még az eredeti japán végfok tranzisztorok vannak benne, még sosem szállt el a végfok benne. A kimenet (A vagy B) kapcsolható.
A tuner RDS-el ellátott. Van két kapcsolt 230V -os kimenete is, ide pl. lemezjátszó konektorcsatlakozóját lehet bedugni.
Adok hozzá egy IM-1313 típusú univerzális távirányítót, ebbe az 543 -as kódot kell beállítani (kézikönyve a netről letölthető, most be van állítva a kód) és ezzel a motoros meghajtású hangerőpotit lehet állítani fel és le, valamint a távirányító power gomjával standby állpotba és vissza lehet kapcsolni. Távirányítóról az üzemmódok közötti váltás (tuner, cd, phono) csak korlátozottan működik. Az előlap karcmentes, minden tekerőgombja eredeti. A fedlapján vannak hajszálnyi karcok.
Teljesítménye kb. 2x40W / 8ohm. Lakásban bőven elegendő.

Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-29 13:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése