2021. október 26., kedd

1893 1 korona corona ezüst 1 ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

1893 1 korona corona ezüst, képek szerinti patináns állapotban
5 gramm
10 napon belül még több ezüst és aranyérme kerül feltöltésre, kérem kövesse aukcióinkat!
Postázom is ha valaki úgy kívánja saját felelősségre.
Az alábbi pár sort kérem olvassa el mielőtt licitál:
Licitálás előtt:
Megkérünk minden kedves licitálót, hogy a licit elküldése előtt kérdezzen nyugodtan. Licitet a visszaélések elkerülése végett nem törlünk. Köszönöm a megértést.  
Licitálás után:
Megkérjük a nyertes licitálót, hogy a nyertes licit után 3 napon belül vegye fel velünk a kapcsolatot és legkésőbb 10 napon belül rendezzük le az adás. -vételt.  
Az aukció lejárta után automatikusan emailben kiküldött "Vásárlási értesítő" fogja tartalmazni a személyes átadás illetve a postai szállítással kapcsolatos pontos információkat.  
Természetesen minden eladott termékről számlát állítunk ki. Amennyiben a számlázási /szállítási cím eltér a Vaterán megadottaktól azt kérjük legyen szíves előre jelezni.
Licitösszevárás lehetséges, de az első nyertes licit és utolsó nyertes licit között, kérem ne teljen el 3 hétnél több idő.
Szállítás/ Átvétel:
Az átvétel történhet személyesen Gödöllői boltunkban vagy Budapesten a X. kerületi raktárunkban előre egyeztett időpontban.   Más címen való személyes átadás nem megoldható.
Szállítás lehetséges futárral, postával vagy Foxposttal. Az árakról tájékozódhat a "Szállítási feltételek" menüpont alatt.  
Több termék vásárlása esetén a szállítási díj változhat a súly és a csomag terjeldemének függvényében. Hetente kétszer tudunk postázni, átalában szerdán és pénteken.
Minden esetben alaposan becsomagoljuk a terméket, hogy ne sérüljön szállítás közben, elvesztés, sérülés esetére csak regisztrált értéknyílvántartott postai küldemény esetén van lehetőség.
Köszönjük a megértést, jó licitálást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 11:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése