2021. szeptember 25., szombat

Jade kis szív medál - Jelenlegi ára: 594 Ft

A medál mérete szerelékkel együtt kb. 20mm magas és 19mm széles.
A medált fémérzékenyek is bátran hordhatják, mivel allergénmentes anyagokkal vannak ellátva.
Az ásványt csappal rögzítettük a formába.
Jade:
Különleges szálas-rostos szerkezetű drágakő, már a csiszolása is különleges felkészültséget igényel. Színe a fehértől a feketéig ismert, a népszerű színei a zöld különböző árnyalatai, a halványibolya ( levendula) és a fekete. Igen régóta népszerű drágakő, már az ókori Kínában nemzeti drágakőnek ismerték, mind a mai napig tart népszerűsége. Legdrágább változata az úgynevezett Imperiál Jade, amit Mianmar ( régi nevén Burma ) területén bányásznak. Különleges smaragdzöld színe miatt vált értékessé. A közép-amerikai kultúrák szintén nagyra becsülték, tartós használati eszközöket tudtak belőle faragni. Mivel továbbra is népszerű és drága, ezért megjelentek az üveg és kerámia utánzatai is.  
Gyógyhatás: erős hatással van a hólyag és a vese működésére nemcsak a sav-bázis-háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás ellen.
Lelki hatása: erősíti az idegeket. Feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású: feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.
Csakra: szakrális, napfonat és szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak


Jelenlegi ára: 594 Ft
Az aukció vége: 2021-09-25 14:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése