2020. szeptember 29., kedd

XBOX 360 - Metal Gear Solid V (5) The Phantom Pain - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Metal Gear Solid V (5) The Phantom Pain
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Hosszú idő után folytatódik a Metal Gear Solid sorozat, méghozzá nem is akárhogy: a legújabb epizód már next-gen köntösben, lenyűgöző grafikával és temérdeknyi izgalmas lehetőséggel várja a rajongókat és az újonnan bekapcsolódó játékosokat egyaránt.
A The Phantom Pain talán legnagyobb újdonsága a hatalmas, szabadon bejárható környezet, melynek hála minden egyes küldetés többféle módon közelíthető meg. Választhatjuk a zajtalan lopakodást, szerezhetünk magunknak álruhát, de akár Rambo módjára is beronthatunk az ellenséges bázisra, ha rendelkezünk elegendő tölténnyel - és persze bátorsággal!
Amivel még minden esetben számolnunk kell, az a dinamikusan változó időjárás és a különböző napszakok, hiszen nem mindegy, hogy egy ködös éjszakán vagy egy napsütötte reggelen kezdünk neki a felderítésnek. Könnyű dolgunk persze egyik esetben sem lesz,  hiszen az őrök is folyamatosan váltogatják útvonalaikat és felszerelésüket, folyamatosan alkalmazkodnak a körülményekhez.
A jóval erősebb hardvernek hála mindemellé páratlan látványvilág társul Xbox One konzolon; lenyűgöző tájakon kalandozhatunk, az akciójelenetekről pedig nem túlzás azt állítani, hogy megtévesztően filmszerűek lettek. Az első igazi következő generációs lopakodós játék meglehetősen magasra tette azt a bizonyos lécet.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 3 780 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 02:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése