2019. február 24., vasárnap

Tankcsapda eredeti koncert DVD eladó! - Jelenlegi ára: 400 Ft

Eladó a Tankcsapda koncert DVD-je, remek állapotban!
Személyes átvételi lehetőségek:
- 1000 Ft alatt: Budapest XVIII. kerület, Alacskai úti lakótelep, 182-es busz vonala, Kőbánya-Kispest M, Népliget M, Deák Ferenc tér M, Széchenyi fürdő M - fix időpontokban.
- 1000 Ft felett: Budapest metróvonalain bárhol - megbeszélt időpontban.
- Havonta egyszer Pécsett.
Postázásra és csomagszállításra is van lehetőség, ennek díját a vevő fizeti. Postázás esetén a vételárat és a postaköltséget előre kérem utalni.
Csomagszállítás esetén a posta mellett DPD futáros lehetőség van, amely csomagküldemények esetén vehető igénybe. 3 kg-ig 980 Ft a feladási díj. Szintén előre kérném utalni a vételárat és a szállítási díjat. DPD futáros rendelés esetén nem tudom garantálni a gyors feladást, hiszen nem feltétlenül tudom egész nap otthon várni a futárt. Ezért az ilyen típusú rendelések feladására körülbelül egy hetes várakozással kell számolni.
Tehát összességében: a posta valószínűleg drágább, de a DPD (lehet, hogy) lassabban ér oda, viszont utóbbi biztonságosabb.
Több termék vásárlása esetén a szállítási díj természetesen csak egyszer fizetendő!
FIGYELEM: Amennyiben a termék átvételére nem személyes találkozón kerül sor, úgy nem vállalok felelősséget a termék sérüléséért, eltűnéséért szállítás közben! Ilyen esetben nincs visszatérítés! Kizárólag abban az esetben beszélhetünk visszatérítésről, ha postai úton történik a szállítás, és a vevő kért értéknyilvánítást (melynek ára minden megkezdett 10000 Ft után 210 Ft), és a Posta kedvezően bírálta el, és visszaküldte az összeget. Ebben az esetben a postaköltség és a Vatera számára fizetendő jutalék levonásával a vevő visszakapja a termék árát.
Kérem, tekintse meg további termékeimet is!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=honved988&ob=4&obd=1

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2019-03-17 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése