2018. december 4., kedd

Makkant mókusok - Smart Games logikai játék - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Jelleg:
logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti:
térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést, téri tájékozódást, finommotoros készségeket, önálló feladat megoldást, irányok felismerését, önálló ellenőrzést, okosítójáték
Az Makkant mókusok a SmartGames egyik legújabb, "makkantikus" kedves kis mókusos, egyszemélyes logikai játéka.  
Szedd össze minden tudásodat, és segíts a mókusoknak hozzájutni a makkhoz, hogy időben felkészüljenek a télre.  Úgy kell mozgatni a mókusokat, hogy a makkokat belökjék a lyukakba.  A játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, a problémamegoldó készséget.  A játék hordozhatósága miatt bárhol, bármikor játszható.
A játék tartalma: 60 makkasztikus feladványkártya, melyek a megoldásokat is tartalmazzák. Az első feladványok könnyebbek, de ahogy haladunk előre, úgy lesznek egyre nehezebbek. A vége fele már akár 50 lépés is szükséges a megoldáshoz. Az egyik legjobb dolog a Makkant Mókusokban az, hogy ha egy feladatot elrontasz, nem kell teljesen előröl kezdened. Csak nyisd fel a táblát, helyezd vissza a makkot és már folytathatod is a játékot!

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése