2018. június 27., szerda

Livington Twinny szórófejes felmosó rendszer - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


Órákon át takarít a hagyományos felmosóval, de sosem ér a végére? Minden felülethez más tisztítószert használ és literszámra cipeli a vizet szobáról szobára? Négykézláb veszi fel a harcot a makacs szennyeződések ellen? Mától ennek egyszer és mindenkorra vége!
Bemutatjuk a Livington Twinnyt, az első duplatartályos, szórófejes felmosó rendszert gumiéllel, dörzsszegéllyel és 360 fokban elforgatható nyéllel!
Egyedülálló duplatartály a megfelelő tisztításhoz
Az egyik tartóba kerül a szinte minden felületre alkalmas univerzális tisztítószer, a másikba a speciális, például parkettához való ápolószer. A két tartály között egy mozdulattal válthatunk. Mától, tisztítsa, mossa és fertőtlenítse sima felületű padlóját fáradtság nélkül, rekordidő alatt.
Szinte minden padlón használható
A Livington Twinny-vel nem fog többé takarítás közben akadályokba ütközni. Tisztíthatja a járólapot, a laminált padlót, a hajópadlót, a parkettát, a PVC padlót. A vízköves kő és márvány felületek is pár másodperc alatt ismét ragyogóvá válnak.
Mi teszi a Livington Twinnyt a legjobb szórófejes felmosóvá?
Az egyedülálló 3 fázisú tisztító rendszer és a dupla tartály. Az első tartályban lévő univerzális tisztítószer erejével szinte mindent tisztíthatunk, a kényesebb felületekhez, mint a parkettához, egy gombnyomással átválthatunk a másik tartályban lévő általunk választott ápolószerre.
Integrált gumiél és speciális dörzsszegély
Felmosás közben a Livington Twinny mikroszálas felmosófeje felszívja és a kapilláris erő segítségével magában tartja a nedvességet. A gumiél összehúzza a maradék vizet, így minden padló folt és csíkmentesen szárad! A megerősített mikroszálas fejhez kialakított speciális dörzsszegély még a legmakacsabb szennyeződéseket, akár a gyertyaviaszt is eltávolítja a padlóról.
Vezeték nélküli kivetel és 360 fokban elforgatható nyél
A Livington Twinny áram nélkül működik, így a vezeték nem akadályozza a munkát. A 360 fokban elforgatható csuklós nyéllel még a legmakacsabb szennyeződést is elérjük a nehezen hozzáférhető sarkokban is.
A csomag tartalma:
1 x Livington Twinny
1 x Livington Twinny mikroszálas huzat
Technikai információk:
a dupla tartály űrtartama: 380 ml
a felmósófej hossza 36 cm
a mikroszálas felmosók anyagánakösszetétele: 80% poliészter, 20% poliamid
a mikroszálas huzat 30 fokig mosható


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 10:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése