2018. május 31., csütörtök

Quazar QZR-SW02-PU Clever okosóra, lila - Jelenlegi ára: 17 840 Ft

Súly:
Szállítási idő:
1 munkanap
Gyártó:
Quazar
Termék típus:
Okosóra
Várható kiszállítás legkorábban:
1
Kézbesítési idő:
1-2 nap
A Quazar Clever Watch egy 24 órás non-stop aktivitás, sport és híváskijelző okosóra hölgyeknek.
Hívás és üzenetjelző funkciójának köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat. Rögzíti és kiértékeli a napi tevékenységeket, legyen az aktív sport, vagy csak egy pihentető séta. Figyeli az alvási szokásaidat és mindezek mellett folyamatosan ellenőrizheted a pulzusodat is.
Az óra, a lopás gátló, az ébresztő funkció, az elégetett kalória, a megtett lépések száma, a pulzus, vagy a híváskijelzés funkció mellett számtalan egyéb információ birtokába kerülsz, ehhez mindössze a mobiltelefonodra és bluetooth kapcsolatra van szükség.
A Bluetooth? Smart 4. 0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar Clever watch rendkívül gyorsan, hatékonyan méri és elemzi az adatokat a DayDay Band alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről. Használd a QR kódot.
Használd a Clever watch órát és legyél fitt, élj egészségesebben, sportolj úgy, hogy közben konkrét információid vannak arról, hogy mit és miért csinálj jobban és hatékonyabban. Tedd mindezt úgy, hogy közben a bejövő hívásiad és üzeneteid is célba érnek.
Okosóra, pilzusmérő, személyi
edző, hívásjelző Próbadarab

Jelenlegi ára: 17 840 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése