2017. szeptember 30., szombat

Fjallraven Abisko szoknya 44-es - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó FJALLRAVEN ABISKO  szoknya 44-es méretben. Barna színű.
Fjallraven Abisko szoknya:  Ötletes szoknya integrált nadrággal. Tökéletes olyan hölgyeknek, akik szeretnek nagyobbakat lépni, de természetesen remekül használható kerékpározáshoz és más nyári tevékenységhez is. Könnyű és gyorsan száradó, anyagból készül, amely jól szellőzik, valamint jó érzést kelt, ha a bőrrel érintkezik, még az igazán meleg napokon is. A vonalú szabásúcombközépig érő. A nadrág fordított varrású, amely minimálissá teszi a kidörzsölődés kockázatát, a bal oldali combon pedig van egy kis cipzáras zseb az apróbb tárgyak biztonságos elhelyezésére. Diszkrét oldalsó cipzár. Az átlapolt szoknya oldalt megkötőzsinóros.
100 % Polyamid
Derék:  46 cm                  Csipő:   57 cm            Testhossz: 39 cm
FJALLRAVEN
A Fjall Raven története Svédországban 1950-ben kezdődött az akkor mindössze 14 éves Å ke Nordin egy hegyi túráján. Å ke egy akkoriban használatos hátizsákkal vágott neki az erdőnek, de út közben döbbent rá, hogy a hátán körteformára deformálódott zsák milyen kényelmetlen, bosszantó útitárs. Egy gyors elhatározással saját kezébe vette az ügyet és fából vázszerkezetet készített, hogy a súlyt egyenletesen oszlassa el a hát felületén. Az évek teltek és idővel Å ke megalapította saját cégét Fjall Raven néven. Célkitűzéseik azonban változatlanok maradtak: megfelelni az állandó kihívásoknak, innovatív és okos megoldásokat találni, folyamatosan fejleszteni az anyagokat, kevesebb súlyt és nagyobb mozgásszabadságot biztosítani.  
A cég által kifejlesztett felszerelések nem követik a legújabb trendeket, hanem hosszan tartó minőséget kínálnak. A funkcionális felszerelés elősegít, hogy a természettel való találkozásból mindig a lehető legtöbb pozitív élménnyel térhessünk vissza a dolgos hétköznapokba.  
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont, Webox)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.
                                                 


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 21:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése