2017. augusztus 31., csütörtök

Ultra Vision szemüveg felett viselhető napszemüveg - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Ultra Vision szemüveg felett viselhető napszemüveg
VESZÉLYES NAPSÜTÉS
Ha szemüveges vagy, bizonyára gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne nyáron a vakító fény ellen napszemüveget viselni. Ezt eddig nehezen oldhattad meg, mivel a normál napszemüvegek nem dioptriásak. Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, amivelmegvédheted szemed a káros napfénytől úgy, hogy közben az éleslátásról sem kell lemondanod?
BIZTONSÁG VEZETÉS KÖZBEN
Statisztikák szerint csaknem minden hetedik autóbalesetet a vakító nap okoz. Sokszor a napellenzők, fóliák sem elegendőek. Miért kockáztatnál egy tragédiát, ha mindezt mostantól egyszerűen elkerülheted? Az Ultra Vision szemüveg csökkenti a Nap vakító hatását, így mindig időben tudsz reagálni a körülötted zajló eseményekre, biztonságosan vezethetsz erős fényben is. Minden helyzetben tökéletes látásélményt biztosít, továbbá óv a káros sugaraktól. Kialakításának köszönhetően hatékonyan véd az oldalirányú fény ellen is.
FORRADALMI ÚJÍTÁS: SZEMÜVEGED FELETT HORDHATOD
Az Ultra Vision-t normál szemüveged felett viselheted, így mindig tökéletesen láthatsz amellett, hogy szemed is védve van. Speciális felépítése révén bármilyen szemüvegrekönnyedén illeszkedik.
SOKRÉTŰ FELHASZNÁLÁS
A szemüveg felett viselhető napszemüveget nemcsak autóvezetéshez, hanem számos más tevékenységhez is használhatod: ideális kiránduláshoz, kerékpározáshoz, strandoláshoz és más szabadtéri programokhoz. Ajánlott horgászoknak, vadászoknak, szabadban dolgozóknak is.
STÍLUSOS MEGJELENÉS
Régen a szemüvegre tehető szemüvegek nem voltak esztétikusak. Az Ultra Vision tervezői azonban olyan dizájnt hoztak létre, mely divatos megjelenést biztosít számodra, így nem kell félned attól, hogy környezeted megmosolyogná új külsődet. Kényelmes, könnyű viselet, nők és férfiak egyaránt bátran hordhatják.
ÁRELŐNY!
A dioptriás, illetve fényre sötétedő napszemüveglencsék ára elérheti az 50-60 ezer forintot is. Ehhez még hozzájön a keret több tízezer forintos ára az igényektől függően. Sőt, ha romlik a szemed, akkor mindig újat kell belőlük csináltatnod. Ehhez képest az Ultra Vision ennek töredékéért lehet a tiéd.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-09-20 13:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése