2017. június 30., péntek

Rummikub számos - Piatnik 687396 - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

A Rummikub Számos a rablórömi játékhoz hasonlóan nagy logikai készséget igénylő játék. A játékosoknak a számlapjaikból első lépésben egy legalább 30 pontot érő számkombinációt, vagy számsort kell letenniük. A játék további menetében a játékosok igyekeznek számlapjaik közül minél többet lerakni. Ehhez szabadon kombinálva felhasználhatják a játékostársaik által letett számlapokat is. A játékot az a játékos nyeri, aki elsőként teszi le a kezéből az utolsó számlapot és azt kiáltja, hogy "Rummikub". 2-4 játékos részére, 8 éves kortól ajánlott.
Kérjük, a nevünk mellett található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt ! Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Gyári új ! Jótállással!
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a meghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 07:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése