2020. március 1., vasárnap

Több hangtál is eladó itt - Hangtál megszólaltató (ütő) eszköz - (no.1) Budapesten is átvehető - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eladó termék: Képeken látható 1. számozású hangtál megszólaltató (ütő) eszköz.
Kínálatomban számos méretű és hangzású eredeti tibeti hangtál is megtalálható.
Több darab hangtál leütése esetén mennyiségi kedvezményt kalkulákok ki. Egyszeri alkalom, több eladó hangtálunk nincs s nem lesz.
Rugalmas személyes átadás, gyors postázás, gondos csomagolás.
Súlya és Mérete: A számozás alatt a súly leolvasható. illetőleg, a mérőszalagról az átmérő értéke szintén. Pontosabb átmérő érték szükségessége esetén, kérem, jelezzen. Szívesen informálom.
A hangtál kiválóan alkalmazható hangterápiához, hangfürdőhöz, vezetett meditációk kiegészítésére, térharmonizálásra, víz harmonizálásra; felerősíti a szervezet öngyógyító képességét is. Illetve, alkalmazható egyedi felhasználásra is a mindennapi életben. Erről a további leírásban olvashatunk még.
Érdekességek:
Klasszikusan, ahogy az eladásra kínált hangtál Termékek is (több típus is van a választékben, így mindösszesen egy postaköltséggel, vagy személyesen Budapesten is átvehető); a hangtálak hét féle fémből készülnek, aminek asztrológiai vonatkozásai is vannak. A fémek ugyanis bolygókhoz is köthetők:
Arany – Nap , Ezüst – Hold , Higany – Merkúr , Réz – Vénusz , Ón – Jupiter , Vas – Mars , Ólom – Szaturnusz
Zene:
Csodálatos hangja miatt az sem csoda, hogy a zenészek is szívesen alkalmazzák. Spirituális, utaztató vagy mély és lazító zenéknél gyakori hangszer.
Gyógyítás, Relaxáció:
A hangtálakat többek között hangterápiához, meditációhoz, hangmasszáshoz, hangfürdőhöz, energiagyógyászatban, chakra kiegyensúlyozására is használják.
Gyógyító rezgések;
 A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végig áramlanak az egész testben, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. Felerősíti a szervezet öngyógyító képességét, energiát gyűjt a hétköznapi feladatokra is. Fókuszáltabbak, stabilabbak, jóval energetizáltabbak tudunk lenni, mint használatuk nélkül.
Köszönöm az érdeklődést.
Örülök, hogy Termékem felkeltette érdeklődését.
Jó vásárlást / licitálást kívánok.
 

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-03-22 21:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése