2019. november 2., szombat

RD Válogatott könyvek 2018/3 - Jelenlegi ára: 1 Ft

 4 könyv 1 kötetben:  
 Joseph Finder: Bűnös szándék 
 Nick Heller magánnyomozót megbízzák, akadályozza meg, hogy a Legfelsőbb Bíróság tagját lejárató cikk megjelenjen az interneten. Amikor egy tanút megölnek Heller rájön, hogy összeeskövés lehet a háttérben és nem tudja, kiben bízhat.  
 Amy Hill Hearth: Miss Dreamsville és az elveszett örökösnő
Dora Witherspoon elutazik Naplesből, hogy megismerje a családja történetét, de vissza kell térnie, amikor az exférje lakópark építésével tönkre akarja tenni az Evergladest. Vajon az irodalmi szalon tagjai képesek tenni valamit a megmentéséért?  
 Cheryl Sawyer: Gyilkosság Cirey-ben 
 Victor Constant katonai rendőr elégedetlenkedik, amikor Párizsból áthelyezik az unalmas Champagne tartományba. Egy napon azonban megváltozik minden, mert a környéken lakó Voltaire gyilkosság áldozatát fedezi fel a birtokán.  
 Milly Johnson: Tavaszi affér 
 Lou Casserly maga sem érti, hogyan lett végül elhagyott feleség. Nem figyelt magára, de amikor olvas a rendetlenség felszámolásásról, minden megváltozik. Ahogyan rendet csinál a házában, úgy oldódik meg az élete is.  
 Átvehető személyesen Budapesten (kizárólag az általam megadott 15. kerületi címen és időpontokban), vagy postai csomagként.  
 Licitáláskor kérlek vedd figyelembe, hogyha a leütéstől számított 10 napon belül nem fizeted ki a terméket, akkor negatív értékelés mellett zárom a tranzakciót!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-15 18:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése