2019. szeptember 23., hétfő

Philips PPF 575 fax telefax - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Philips  PPF 575 telefax. Használt, működőképes. Úgy tudom, fölöslegessé válás miatt szerelték le, végig működött. Én annyit tudtam kipróbálni, hogy küldtem vele egy oldalnyi faxot, az rendben elment.
Kérem, kattintson ide, nézze meg a többi termékemet is!
-------------------------------------------------------------------
Személyes átvétel: Székesfehérvár, illetve ritkán a Fehérvár-M7-M0-M5-Kecskemét vonalon benzinkúton, parkolóban, kijáratnál. Postázás utalás után a mindenkori Vaterafutár-díjszabás szerint, MPL-lel, Foxpost-tal.
Privát aukció, használt termék, tehát az EU-jogszabályoknak megfelelően garancia nincs, és reklamációt sem tudok elfogadni.
Csak akkor licitáljon a termékre, ha biztos a dolgában! Ha bármi kétsége merül fel, akkor előbb kérdezzen, és ha tudok, szívesen segítek.
Kérem, hogy a vevő a sikeres vásárlás után a kapott értesítő alapján egy héten belül vegye fel velem e-mailben a kapcsolatot. Ha ennek nem tud/akar megfelelni, kérem, ne licitáljon! Amennyiben a jelentkezés nem történik meg, illetve a termék átvétele nem valósul meg a megbeszéltek szerint, negatívan értékelek és a terméket újból meghirdetem.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-13 16:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése