2019. augusztus 22., csütörtök

PIONEER XC L77 MD-CD-RÁDIÓ TEXT ES KÜLÖN ÁLLÓ MINIDISC RECORDER-PLAYER LP SP! - Jelenlegi ára: 45 000 Ft


PIONEER XC L77 CSÚCS MINI HIFI KÜLÖN ÁLLÓ MINIDISC RECORDER-PLAYER EL, TUDJA MÁR AZ LP SP MINDKÉT SEBESSÉGŰ FELVÉTELT ÉS LEJÁTSZÁST IS! TELJESEN HIBÁTLAN A MŰKÖDÉSE! RENDKIVŰL SOKKOLDALÚ BEÁLLÍTÁS, KÜLÖN BASS TREBLE SUBBWOPFER ÁLLÍTHATÓSÁG+LOUDNES. DE MÉG FÉL ÓRÁIG SOROLHATNÁM! AMI MÉG FONTOS HOGY MINIDISC + CD + RÁDIÓJA IS TEXTES. KI ÍRJA AZ ELŐADÓ NEVÉT SZÁM CÍMÉT STB.... HA NEM TUDOD ELÉRNI KÉZIKÖNYVEIT JELEZD VÁSÁRLÁS UTÁN, ÉS KÜLDŐM A LINKET LETŐLTHETŐSÉGGEL. A SONY SUBBLÁDA SOKKAL JOBBAN BÍRJA A GYŰRŐDÉST, SZEBB A HANGJA ÖSSZENEM HASONLÍTHATÓ, A SAJÁTJA MÁR KISS HANGERŐNÉL IS CSATOGOT NEM SZÓLT SZÉPEN! EZT MÁR ÉN ADOM HOZZÁ KÉSZLETEMBŐL! OPTIKAI KÁBELLEL MELLYEL AZ ERŐSÍTŐVEL ÖSSZE VAN KÖTVE, ÉS ÖSSZES TARTOZÉKÁVAL ADOM! A TÁVJÁBAN MOST CSERÉLTEM ELLEMET. EZT CSAK HASZNÁLNI KELL! AMI FELEDHETETLEN ÉLMÉNY!
AZ ITT RE KATTINTVA MEGTEKINTHETSZ EGY MÁSIK VIDEÓT, MELYEN A FELVÉTELÉT VISSZAJÁTSZÁSÁT IS LÁTHATOD! CSAK AZ MD JÉT ADTÁK 25000-Ft ért ITT A VATERÁN!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATOD ÁLLAPOTÁT! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota a küldött link bemásolása után! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Viszont alaposan becsomagolva küldőm!  

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-12 10:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése