2019. szeptember 23., hétfő

Nikon COOLPIX P90 digitális fényképezőgép ( 24x-es optikai zoom ) - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Nikon COOLPIX P90 digitális fényképező 12, 1 MPIX 24X ZOOM
Nikon COOLPIX P90 digitális fényképezőgép
A COOLPIX P90 24x-es optikai zoommal rendelkezik, amely 35 mm-es formátumban kifejezve egy 26– 624 mm-es objektívnek felel meg. Kiváló közelfényképezési tulajdonságainak köszönhetően 1 cm-ről is képes felvételt készíteni. A gép 15 kép/mp sebességű sorozatfelvételre képes legfeljebb 45 egymást követő képig, így kiválóan használható sportfotózáshoz is. Mi több, ez a fényképezőgép már akkor is képes a fényképezésre, amikor ön még meg se nyomta az exponálógombot. Ha ehhez még hozzávesszük a 12, 1 tényleges megapixeles felbontást és az ISO 6400 értékig terjedő érzékenységet, akkor egyértelművé válik, hogy miért nyújt ez a gép olyan remek teljesítményt szinte minden helyzetben. A gép használható teljesen automatikus módban, illetve különféle manuális beállításokkal is a rendelkezésre álló négy felvételi módban (PSAM), a képek komponálásában az LCD kijelző mellett elektronikus kereső is segít. A gép további, Nikon-minőségű funkciói közé tartozik a négyféle elmosódás-mentesítő technológia, az Automatikus program választó és az Arc-prioritásos AF, amely 12 arcot képes felismerni egyetlen képen. Rendelkezésre állnak a legújabb funkciók is, például a tökéletes portrék készítését segítő Mosoly mód és Pislogásra figyelmeztető jelzés, a Nikon egyedi, kontrasztot optimalizáló D-Lighting funkciója, valamit a Gyors retusálás. A fényképezőgép videó és időzített videó rögzítésére is képes. A dönthető 3"-os LCD kijelzővel extrém kamerahelyzetekben is kiválóan helytáll.
Nagyméretű, 3"-os, változtatható szögű LCD-monitor: felfelé 90, lefelé 45 fokos szögben megdönthető. Tükröződésgátló bevonattal.
NIKKOR nagy látószögű, 24x zoom objektívszuper-telefotó funkcióval, kiemelkedő precizitással és nagy felbontással. (35 mm-es [135] filmes formátumban kifejezve: 26– 624 mm).
A négyféle elmosódásgátlás automatikusan, négy különböző módszerrel akadályozza meg, hogy elmosódjanak a képek. A képérzékelő-eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását. A nagy (6400*-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A legjobb kép kiválasztása (BSS) automatikusan kiválasztja a legélesebbet legfeljebb 10 egymást követő kép közül.
Az expozíciós módok (P/S/A/M) nagyobb kreatív ellenőrzési lehetőséget biztosítanak. Programozott automata (P), Idő-előválasztásos automata (S), Rekesz-előválasztásos automata (A) és Manuális (M) mód.
Intelligens portré rendszer: a tökéletes portrék készítését segítő, fejlett automatikus funkciók. A Mosoly mód akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog. A Pislogásra figyelmeztető jelzés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van.
Az elektronikus kereső segíti a képek pontos megkomponálását a teljes zoomtartományban, így még erős napsütésben is éles, tiszta fényképek készíthetők.
Gyors sorozatfelvétel mód fényképezés előtti gyorstárral: 15 kép/mp sebességű sorozatfelvétel legfeljebb 45 képig. Lehetőséget nyújt arra, hogy az exponálógomb félig történő lenyomásával rögzítse a gomb teljes lenyomása előtti pillanatokat, így sosem fordulhat elő, hogy épp lekésik egy fontos alkalomról.
A 12, 0 megapixeles felbontás elképesztően részletgazdag képeket eredményez, továbbá lehetővé teszi a kreatív vágást és a plakát-méretben is éles nagyítások készítését.
A fejlett Arc-prioritásos AF funkció és a Beépített vörösszemhatás-korrekció gyorsan érzékeli a portréalany arcát, és megfelelően beállítja az élességet akár egyszerre 12 arc esetén is, majd a felvétel elkészítésének pillanatában kijavítja a vaku miatt jelentkező téves szemszíneket.
A Gyors retusálás funkcióval élessé és látványossá teheti a kedvezőtlen körülmények között készített képeket. A fényképezőgép az eredeti fénykép változatlanul hagyása mellett gyorsan elkészíti annak másolatát, amelyen beállítja a kontraszt és a színtelítettség legjobb egyensúlyát.
A D-Lighting az erős árnyékok korrigálásával helyrehozza az alulexponált vagy túl erős ellenfényben készült fényképeket.
*Az ISO 6400 beállítás csak a 3M (2048 x 1536) vagy annál kisebb képméret esetén használható.
A termék a képen látható állapotban van.
Tartozékok: töltő, csuklópánt, akkumulátor
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-14 13:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése